Firma specializată în servicii de izolații Ecopurizo SRL cu sediul în Târgu-Mureș a fost fondată în anul 2013, de un grup de oameni tineri şi entuziaşti, având ca obiect să aducă un plus de profesionalism și calitate segmentului de construcții și amenajări interioare.Am reușit să formăm o echipă de încredere și cu simț de răspundere care vă garantează profesionalism, rapiditate în execuție și izolații de cea mai bună calitate. Firma noastră este membru al Ecopur Group, astfel colaborăm cu experți din domeniu în vederea obţinerii calităţii dorite. Vezi galerie foto și video. Spuma poliuretanică pulverizată se prezintă ca  o soluție cu un randament deosebit pentru mai multe tipuri de izolații: termică, fonică și hidroizolații. Acest material are proprietăți specifice ce o face sa fie cea mai bună soluție în izolarea și protejarea materialelor: duritate mare și rezistență la uzură după aplicare, stabilitate și durabilitate în condiții de umiditate, poate fi ușor și eficient aplicată, uscare rapidă, urmează conturul de suprafață și aderă la toate materialele și suprafețele, protejează împotriva frigului, căldurii, umidității. Este recomandat în primul rând pentru izolarea acoperișurilor, mansardelor, pereților, pivnițelor, halelor, depozitelor, cabinelor, instalațiilor mecanice, rezervoarelor.

Spuma poliuretanică pulverizată cu celulaţie închisă face posibilă o izolare termică de un randament uluitor, atinge capacitatea maximă de izolare termică în câţiva centimetri, la 3 cm devine şi barieră de vapori. Spuma poliuretanică cu celulaţie deschisă este potrivit în primul rând la înlocuirea materialelor termoizolante fibroase (vată de sticlă sau de rocă).

Respectarea şi îmbunătăţirea continuă a standardelor noastre stricte de calitate reprezintă unele dintre elementele centrale ale filozofiei firmei noastre, să ne contactaţi cu încredere!

Izolare terminca